детски рокли

детски рокли

Пролетно настроение в актуалните за детски рокли

Готови сме да ви запознаем с актуалната серия детски рокли на „Точици“ , създадена от леки и практични кройки удачни за непрекъсващи приключения , както и за важни моменти . Пъстротата на детайлите ще ви пренесе в невероятен свят от приказка и да се прехласнете по пролетните детски рокли.

Пролет на „Точици“

„Точици“ е бранд модерни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което детето изпитва нужда. Вече над десет години продължават да изненадват с първокачествени и красиви модели на задоволителни цени. Както всеки пролетен сезон и сега новите колекции са посветени на детски рокли за младите госпожици и спортно-елегантни комплекти за младежите .

Изненада на „Точици“

С купуването на всяка рокля от пролетната поредица на „Точици“ детето ви ще получи , като етикет от вътрешната страна, подарък – лепенка подреждаща се в детски пъзел. Картинката е подбрана характеризирайки характера на дрехата и детските вълнения в определената за носене възраст.

Измислени с топлота

Търсейки дрехи за визията на детето си , родителят му придава уникалност . Поради тази причина е хубаво малките дами и господа да бъдат освободени в безспирните си лудории и приключения , но в това време и изключителни в своята неповторимост. Новите комбинации за сезона са изработени върху модерните модни направления и забележките на клиентите , осланяйки се на истинските наложителности на променливия детски свят. Топлият сезон ни предразполага да се впуснем във свежест и феерия от нюанси . Превърнете във приказно създание своята малка госпожица с новата колекция от детски рокли на „Точици“ .

детски рокли 1
детски рокли

Висококачествена грижа

Произведени изцяло в територията на България, с най-хубавите истински материали и фриволни нюанси и бутикови детайли, детски рокли на марката са потапящи ни във вълшебна приказка . Ако пожелаете да разкрасите моделите с още детайли, вижте предлаганите шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен синхрон с пролетните тенденции . Прегледайте и последните пролетни колекции от дрехи за младите господа.

детски рокли 2
детски рокли
детски рокли 3
детски рокли
детски рокли 4
детски рокли
детски рокли 5
детски рокли
детски рокли 6
детски рокли
детски рокли 7
детски рокли
детски рокли 8
детски рокли

Пролетно настроение в актуалните за детски рокли
Пролет на „Точици“
Изненада на „Точици“
Измислени с топлота
Висококачествена грижа

Leave a Reply