матраци

матраци

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки семеен кът

матраци Симеонов е една от най-популярните и потвърдили качеството си компании в спалната индустрия у нас. В в портфолиото ? можете да откриете най-различни предложения и сортове матраци – от с едно лице, двулицеви матраци и детски видове до категории матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от фирмата Симеонов осигуряват на всички хора най-добрата услуга, както и максимално качество на релакс и спокойствие по време на сън. освен това, непрестанните иновации на производствените техники/ на техниките, спомагащи производството, гамата от продукти и идейните хрумвания гарантират, че матраците Симеонов са напълно съобразени със нормите и правилата на съвремието за за отлично и пълноценно спане. в настоящия текст ще обсъдим най-важните причини от избирането на матраци Симеонов за вашия дом.

Разнообразни мерки

Едно от безспорните качества на матраците произведени от Симеонов е това, че се изработват и в неконвенционални размери при заявяване на молба или поръчване от определен купувач. Така се зачитат необходимите потребности за широчина, високост и различни мерки на матрака. Това съобразяване е страшно съществено за достигане на най-пълноценните ползи от потребителска страна по отношение на удобство, удобство, практичност и максимално качество на съня.

Мемори матраци

Ще говорим за видове матраци от марката Симеонов, за чието изработване се разчита на пяна, която запомня извивките на тялото. Пяната, която помни е нов материал, който засилва мекостта и усещането за неповторим комфорт през тъмните часове на деня. Тя намира приложение в направата както на едностранни, и на двулицеви матраци. Ако изключим всичко друго, спалните продукти, изградени от пяна с памет, са точно за клиенти с болежки в областта на гърба. Мемори пяната помага за това гърбът да стои в подходящо положение, както и да се даде гаранция еднаква почивка за всяка зона на тялото. Допълваме, че, пяната с памет е и термочувствителна и качествено уравновесява температурата на тялото докато сме в състояние на сън.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Още тематични серии

Серията с наименование „Алое Вера“ е развита с идея за почивката на човешкото тяло когато заспи. Матраците от този вид са с тъкан, в която има екстракт от Алое Вера. Този плат съдейства за повишаване степента тотален комфорт когато човешкото тяло се докосне. Матраците Симеонов, които са част от серията „Алое Вера“, със сигурност ще ви позволят да се избавите през целия ден струпваните проблеми и раздразнителност, и най-после да разпознаете на качествен сън.

За серията ни, кръстена „Бамбук“ бамбуковите нишки са екологичен материал, който се явява естествена защитна среда противната миризма и вредните за човешкото тяло микроорганизми и най-различни бактерии. Матраците Симеонов от серията „Бамбук“ намаляват максимално възможността от поява на поява на алергични състояния и домашни акари. Освен това, с помощта на тяхната проветрива структура ще се премахне и продължителна влажност. С този способ ще ви бъде гарантирана подхождаща, релаксираща и приятна система за качествен спане и почивка.

Серията, която сме кръстили „Ванилия“ дава възможност на потребителите удобни и комфортни матраци при които специално е е използван плат, който завишава степените на леки и меки усещания при допир с човешкото тяло. Устойчивата им структурна изработка предоставя здравината им, а успокояващият бял цвят ще се впише точно както трябва във вашето спално помещение.

Подобно на предишната серия, и в Серия „Какао“ се съдържат издържливи и сигурни за максимално дълго време спални продукти, даващи най-голямото ниво на спокойствие по време на сън. Оцветяването на матраците в секция „Какао“ е изцяло бял , но са прибавени нежни шарки в кафяв цвят, правейки неговата най-горна част по-изпъстрена и приятна за гледане.

Серия „Climattress” е от най-свежите колекции матраци сред нашите продукти. Всички спални продукти, влизащи в нея, съдържатса с пяна, която помни извивките на тялото, съдържаща охлаждащи капсули Cool gel, които служат за снижаване на температурата на тялото на човек при случай. Матраците от “Climattress” серията ни са изключително подходящи за лятото, когато жегите неизбежно са първоизточник на нарушения в спокойния и пълноценен сън на хората. Да не забравяме и друго, тяхната отворена структура позволява постояне въздухопоток, а това е важно за всеки, които има нужда от разхлаждане. С матраците от серията “Climattress” усетите, че сте на плажа и се оставяте на вълшебния морски вятър.

Серия “Lux” има и такива с едно лице и с две страни матраци. Две са различията по отношение на материалите, които са използвани за изработването на тези матраци – единствено и само дунапредн и съчетаване на дунапрен и мемори пяна. Матраците от раздела, който кръстихме „Lux” по-скоро не са меки осигуряват силна основа докато спим. Комбинацията между дунапрен осигурява качествена почивка в комбинация с издържлива база. Това е и причината матраците с подобна комбинация от материали най-често са избирани за хора, оплакващи се от болки в гърба.

И за финал – раздела, на който дадохме името „Ladybird”. От тази колекция ще се впечатлят купувачи със силен дискомфорт е зоната на гърба. Тук ще откриете както еднолицеви, така и с две лица матраци. По-специалното при споменатите матраци реално е, че се състоят от изключително устойчив основен слой. Точно върху тази издържлива база е монтиран слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанвисокоеластичен Vitafoam материалполиеретанслой от изключително специален материал чиято цел е да масажира на човек. Придобивайки матрак от серията „Ladybird”, вие поемате по пътя на заличаване на всички симптоми и болки, които предизвикват проблеми в спането, и и започване на процес хубава и качествена почивка докато спите.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Предназначени за хотели матраци

Марка Матраци Симеонов изработва и и отговарящи на хотелските нужди, които са предназначени най-вече за хотелско обзавеждане. Тези наши артикули са безспорно уместно хрумване за оборуване в най-разнообразни хотели, вили или къщи за гости. Основата им е сътворена от дървен иглолистен материал, добавящ на спалния артикул максимална степен на устойчивост. Именно тази е основата, върху която е възможно да бъде сложен както еднолицев, така и двулицев матрак.

матраци 3 Най-добрите
матраци

По-малки матраци

Нашата компания Матраци Симеонов обръщаме голямо внимание и на специалните необходимости на малките. В този отдел фигурират разновидности матраци, които са предназначени за ползване в детска и бебешка възраст. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов доставят стабилна и разтеглива основа, позволяваща за нормалното оформяне на цялостната детска опорно-двигателна система. Още повече, дават гаранция на малките съкровища колкото се може по-висока степен на практичност в полза на техния здравословен, добър и качествен сън.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Достъпни цени и различни промоции

Матраците от компания Симеонов се предлагат на родния пазар на извънредно адекватни цени за обичайния купувач на българския пазар. Предлагаме и решения за тези от вас, които държат на удобството и се нуждаят категорично най-доброто качество за за обзавеждането на спалнята си. Нашите продукти вървят с шанс за закупуване, имайки предвид личните желания и специфики на човека. Като допълнение, периодично на в нашия сайт със сигурност можете да/ имате шанс да харесате най-доказалите се матраци от продукцията на Симеонов на промоционални цени. Търсете всички подобни промоции и финансови редуцирания на в секция „Специални оферти“.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Съдържащи дунапрен матраци

Производителят Симеонов , разбира се, предлага много най-различни видове от дунапрен и Vitafoam матраци. Какви са техните ползи и привлекателности за купувача? На първо място Vitafoam пенополиуретан практически е вещество, който потъва от килограмите на човека, но след това възвръща в първото си състояние. Материалът предоставя страхотно релаксиране на клиента докато спи. От друга страна, съдържащите дунапрен матраци предоставят и други предимства, които почти сигурно са неизвестни за по-масовата от потребителите. Дунапрененият мек матрак гарантира безспорни анатомични качества, а по-твърдият такъв – силни ортопедични качества. Съдържащите дунапрен матраци от компанията Симеонов са произведени висококачествени и издържливи части, заради което успяват да останат на своето основно разположение и свойства за доста дълъг период от време.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Еднолицеви матраци

Еднолицевите матраци нормално се ползват за кревати, които са с липсваща предназначена за под матрака рамка. При положение че и вашето легло или спалня е съвпада с описанието, то еднолицевите матраци от , дело на Симеонов ще са точно за вас. Нашите предложения са с включена предназначена за под матрака рамка и ще ви спасят от прекалено много продължителност и напрегнати моменти, касаещи намирането ? и монтаж. Рамките, поставящи се под матрака на изработените от нас едностранни матраци са изработени от иглолистен материал. Тяхно основно превъзходство е обстоятелството, че са прости за поставяне на механизъм, който повдига, когато става въпрос за легла и спални с такова действие.

Матраци Симеонов – главни продуктови категории

Както вече казахме, фирма Матраци Симеонов гарантира извънредно обилно разнообразие от разновидности и групи матраци. Освен широкоразпространените видове, нашият колектив сме изработили и специфични сетове матраци, мислени за желанията и претенциите на характерни клиенти. Ето и кои разновидности матраци сме подготвили в сред разнообразните ни предложения:

Голям избор на продукти

възможността за избор на продукти от фирма Матраци Симеонов е впечатляващо пъстра и откликва на условията и претенциите на всеобхватна сфера от купувачи. На първо място, в нашия каталог могат да се открият всякакви типове матраци – едностранни и двустранни, за деца и горни матраци, и дори така наречените френски, създадени за използване в хотели и къщи за гости. Освен това, са групирани различни колекции матраци в зависимост от използваните за направата им елементи и методи. Безспорно най-значителните колекции са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващия абзац от статията ще разучим в специфики всички разновидности матраци от марката Симеонов и техните главни специфики.

матраци 7 Най-добрите
матраци

Добавки за матраци

Няма как да не ви кажем и, че, в портфолиото на фирма Матраци Симеонов ще срещнете всякакви добавки за любимия ви матрак. От основи и защитни артикули матраци до възглавници, допълващи усещанията за неподправено удобство и комфорт по време на спане. Големият избор сред нашите продукти ще ви дари с качественото ви почиване висококачествен релакс.

Спрете се на матраците от марката Симеонов и усетете най-добрата почивка по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки семеен кът
Разнообразни мерки
Мемори матраци
Още тематични серии
Предназначени за хотели матраци
По-малки матраци
Достъпни цени и различни промоции
Съдържащи дунапрен матраци
Еднолицеви матраци
Матраци Симеонов – главни продуктови категории
Голям избор на продукти
Добавки за матраци

Leave a Reply