Мезотерапията – идеална дейност за вашето лице и тяло

Мезотерапията – идеална дейност за вашето лице и тяло

По принцип техниките по мезотерапия се делят на две главни разновидности – за физиономията и за от раменете до краката. И все пак мезотерапията за физиономията е съвместима към обогатяване и освежаване на кожата на лицето, дарявайки ѝ по-здрав и красив външен вид. И все пак, мезотерапията за тяло може да има и други важни функции, да речем подсилване премахването на „паласките“. Нека в редовете, които следват да научим всички важни знания, които да запомните за видовете мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – тази мезотерапия се използва за лицето ви, шията. Основното е да даде на тези зони търсените неща за вашия организъм . Дали е потребна мезотерапията за вашия лик? Трябва да сте наясно, че с напредване на възрастта по кожата на лицето се заформят различни белези на старост. Такива белези биха били по принцип увисване на кожата, загуба на младостта ѝ, смяна на цвета и, естествено, появяване на бръчки. Мезотерапията ще ви бъде от помощ да избегнете тези гадни последици и да поддържате чистия и красив външен вид на лицето ви. Последиците от избора на мезотерапията за лицето ви съдържат дълготрайно подобряване на вида на кожата, отстраняване на дребни бръчки, съвместно с приключване с ненужните торбички и тъмни петна около очите. Съвсем малко чудо, оформящо лицето да изглежда донякъде като чисто ново.

2. Мезотерапия за тяло – както вече казахме, мезотерапията за вашето тяло е друга от подходящата за лице по своята цел и употреби. Терапията е насочена по-скоро към премахване на мастните натрупвания и постигане на желаната част от тялото в желания вид и форма. Именно този процес действа съсредоточавайки се в посока на алфа – и бета – рецепторите на клетките в подкожните мазнини. Ще се опитаме да ви изясним по най-простия възможен начин как по-точно действат споменатите по-горе рецептори. Може би знаете, че въпросните рецептори играят ролята на начало и финал за мазнините. Иначе през алфа – рецепторите мастните клетки взимат мазнини на склад, докато бета – рецепторите извеждат мазнините само когато тялото ни има нужда от повече количество енергия . И тук именно изиграва своята роля мезотерапията като дейност. Поставените чрез мезотерапията полезни субстанции засилва работата на бета – рецепторите по отношение извеждане на мазнините и също да ограничават повторно приемане на мазнини в съответните клетки чрез алфа – рецепторите. Ето така се достигат различни мечтани за човек последици. В съответствие със мястото на употреба на мезотерапията, вече споменатите метани следствия могат да включват затягане и извайване на коремната преса, горната част на краката, задника или мускулите на ръцете. Също така, чрез мезотерапията ще се обещава махане на целулита и намаляване на размерите на тялото ни. И ако се нуждаете от красиво и релефно тяло, мезотерапията ще е много полезна за постигане на целта ви.

Как да разпознаем положителните страни на мезотерапията?

След като вече научихме основните от ползите на мезотерапията, идва задължителният миг да обобщим и нейните главни преимущества за всички хора. Те стартират от по-скоро простата за използване и незначителна откъм усещания процедура на мезотерапията, и отговарят за перфектните кожни постижения и човешкия външен вид, постигнати от нея. Вижте точно сега защо мезотерапията представлява най-доброто решение за вас:

1. Мезотерапия: процедура без болка – основното, което представлява мезотерапията, е вкарване полезни вещества в проблематични зони от телата и лицата ни. Същата практика е проста за поставяне и едновременно съвсем лека за човек. Ето я и причината няма смисъл да се притеснявате от възникване на сериозна болезненост или каквито и да е досадни състояния докато трае мезотерапията. Онова, което е възможно да почувствате, е леко убождане или прекалена топлина във въпросната област.

2. Мезотерапия: липса на риск за здравето ни – поредното доста нужно качество на мезотерапията, за което трябва да научите. Мезотерапията не е обвързана с нула значими странични действия или здравословни опасности. Хиалуроновата киселинна субстанция, витамините и по принцип полезните за организма подхранващи вещества, нужни за мезотерапията, не нанасят вреда за човешкото здраве и се усвояват безпрепятствено от него. Ето затова има малка вероятност от възникването на алергични отговори и сходни неискани последствия.

3. Мезотерапия: ефективност – то е ясно, ефективността е неотменната особеностза съвременната процудира по разкрасяване. И можете да бъдете сигурни, че мезотерапията ще ви я достави. Манипулацията по мезотерапия се оказва целесъобразна мярка за продоляване на всякакви кожни проблеми – като се тръгне от стареенето на кожата и недостиг на пластичност, и достигайки до акенична кожа, пигментации и различни оцветявания. Нещо повече, мезотерапията върши отлична работа за намаляване на натрупаните мазнини и оптимизиране на формата на тялото и състоянието на различни области от човешките тела. Извън това дали се мисли за лицето или пък най-различни места от тялото, мезотерапията ви гарантира висококачествени и ценни резултати.

4. Мезотерапия: още ползи – както видяхте в точката „Мезотерапия – основни качества и приложимости“, мезотерапията печели славата, че е в подкрепа на човешките тела в доста посоки. Затпвадоверявайки се на мезотерапия за заличаване на зачервяване и оцветявания, вие ще имате и различни ценни ефекти. Ясно е, мезотерапията спомага за доброто кръвообращение към обработената област. В плюс, е възможно също така мезотерапията да спомогне за облекчаването на болезнени усещания и мускулни проблеми в това място. Предпочитайки мезотерапията, вие се насочвате към правенето на яко, завършено и красиво тяло.

5. Мезотерапия: резултати с трайност – по принцип последствията от мезотерапията могат да се забележат най-малко седмица след първата интервенция. В зависимост от проблема, който се третира, се извършват една или две техники по мезотерапия на година. Всяка една процедура по мезотерапия се съпътства от подобрителни терапии през определен период от време. Мезотерапията носи видимо трайни следствия за здравето на вашата кожа. За това вие ще трябва да положите известни усилия. Дълготрайните успехи от мезотерапията са пряко свързани със съблюдаванена хранителен режим и поддържане на здравословен начин на живот от всички клиенти. Поради тази причина ще ви дадем съвет да бъдете стриктни към здравословното ви състояние, за да се радвате на наистина максимална ефективност от мезотерапията като процедура.

Най-добрите оферти за мезотерапия 1
Най-добрите оферти за мезотерапия

Какви са противопоказанията за излагане на мезотерапия?

Както при всички манипулации, за мезотерапията , разбира се, са известни малко на брой рискованости. Те касаят конкретно за специфични ситуации: бременни жени и кърмещи, болни от рак и усещащи често сърцебиене или загуба на съзнание. При тези случи не е ок залагането на мезотерапията като манипулация. Разбира се, има и други варианти, за които неотложно трябва да споделите с вашия медицински специалист. Точно такива са алергични състояния или пък провеждано лечение със съдоразширяващи препарати. При положение че сте в такива положения, споделете ги на медицинското лице, за да успеете да обсъдите заедно опциите и рискованостите при хипотетично избиране на сесия по мезотерапия.

Видове мезотерапия 2
Видове мезотерапия

Има ли заплаха от формиране на неочаквани реакции от мезотерапията?

Мезотерапията не допуска опасност от поява на големи неприятни ефекти за клиентите. Принципно практиката по мезотерапия се извършва с много малка игла, елиминираща възможността за големи и някакви наранявания на кожата. Да, има случаи, в които може да се забележат незначителни зачервявания, посиняване или прекалена чувствителност на обработената кожна област. Е, става въпрос за напълно кратки реакции, които напълно изчезват за няколко дни. За реакция на непоносимост въобще не може да става въпрос, тъй като в мезотерапията се работи с хиалурон, витамини и други подхранващи вещества, които са абсолютно безобидни за всички хора и се асимилират от него без никакъв проблем.

Изберете мезотерапия 3
Изберете мезотерапия

Как е възникнала мезотерапията

Преди да научим цялата информация за всички плюсове и качества на мезотерапията, ще ви срещнем общо с началната точка на нейното зараждане и разрастване. Като дейност мезотерапията е анонсирана и демонстрирана най-рано през 1952 година от Мишел Пистор, виден през въпросните години френски лекарски специалист. Истина е, че намирането на мезотерапията идва по съвсем случаен начин. В кабинета на лекаря пристига болен с астматична криза , търсещ спешни лекарски действия. Уви, в този момент Пистор няма на разположение подходящите инструменти. Ето защо лекарят трябва да мисли нестандартно, за да реши временно въпроса. Лекарят хваща потрошена спринцовка с четиримилиметрова игла и слага лекарството. Скандалът за него е огромен, в мига, в който пациентът не само става по-добре, обаче и пристъпът му напълно изчезва. Разбира се Пистор разказва за находката си на неговия колега Карно. Двамата заедно организират няколко проучвания, в резултат на които се заформя специализирани 4-милиметрови игли с терапевтична употреба впоследствие използващи се при всяка мезотерапия.

Минават обаче повече от 30 години, преди мезотерапията изрично да бъде обявена за техника на медицината. Събитието е факт през 1987 г. благодарение на Френската Медицинска Академия. В първия момент мезотерапията намира приложение почти само за успокоение на спортни контузии или ревматоидни състояния. После процесът открива своето приложение и в медицината за разкрасяване под формата на способ за разкрасяване на кожаа на тялото, противопоставяне с оплешивяването, редуциране на целулита, редуциране на излишни мазнини в зоните с най-много проблеми от тялото и т.н. Смисълът на мезотерапията и добрите резултати, които дейността предлага на пациентите, скоростно разпространяват нейната известност. Скоро въпросната добра репутация преминава границите на Франция и стига до най-различни държави в Европа. За да се стигне до днес, когато вече мезотерапията представлява практикувана процедура за усъвършенстване положението на кожата по света. Обещаваните изключителни успехи, липсата на болка и странични ефекти след процедурата, правят мезотерапията неразделно свързана с еволюционното бъдеще на медицината за разкрасяване.

Особености на мезотерапия 4
Особености на мезотерапия

Мезотерапия – какво ще ви посъветваме

Представяме ви практични препоръки за моментите, когато ще сте на мезотерапия. Те касаят това кое е нужно и какво не е нужно да се извършва непосредствено преди и след мезотерапията, а също и с възможностите за максимум разтегляне на последствията от процедурата. Това са ключовите ни съвети към всички, насочили се към мезотерапията:

– задължително при лекари специалисти – началният и всъщност най-смислен съвет, свързан с мезотерапията, за който да сте стриктни. Мезотерапията е необходимо да се практикува изключително в при лекари или специализирани медицински центрове. Не се подмамвайте когато ви убеждават, че практиката се прави много бързо и без проблеми. Запомнете, че става въпрос за здравословното ви състояние и красив външнен вид, и не трябва да се предоверявате на недоказани специалисти.

– още знания – не се двоумете да търсите отговори и да изискате още инфрмираност в посока на технологията по мезотерапия, която трябва да бъде изпълнена, и откриващите се в нея продукти и съставки. Ако знаете всичко около процедурата, идеално за вас. Би било добре да зададете въпрос какви течности ще ви бъдат инжектирани. Попитайте дали субстанциите са донесени пряко от производителя или официален негов представител, както и какъв е гаранционният срок за съставките им. Когато практиката по мезотерапия действително се прави в сходство с водещите съвременни образци в тази област, съответните специалисти няма да се дърпат да отговорят ясно и изчерпателно на всеки въпрос.

– не се заблуждавайте по финансовите параметри за мезотерапията – ако все пак ви кажат за правене на мезотерапия на измамно ниска цена спрямо другите в сферата, замислете се дали рискът си струва. Екипът ни ви умоляваме да не правите никакви компромиси с качествената манипулация по мезотерапия, понеже това впоследствие е възможно да доведе до поява на нежелателни и дори опасни следствия за вас и вашата кожа.

– буквално преди мезотерапията – има определени субстанции, които е препоръчително да не се използват тъкмо преди правенето на инжектирането по мезотерапия. Казвайки „директно“ в този момент имаме предвид 24 часа преди самата процедура. Какви са тези забранени за вас течни вещества? За такива биват аспирина и другите вещества със съдоразширяващи свойства, разбира се, и различните видове алкохол. В определени случаи поглъщането на гореспоменатите неща преди мезотерапия може да доведе до досадни последици за здравето ви.

– директно след мезотерапията – след финализиране на процедурата по мезотерапия, отново е необходимо спазването специфични правила и позитивни решения. За старт, няколко часа след финала на мезотерапията не си слагайте грим. Използването на банята и респективно навлажняването на третирания участък за втори път не е препоръчително. Втората ни препоръка към всеки човек е в сила за по-дълго време, а по-точно две денонощия или пълни 48 часа след финализиране на манипулацията по мезотерапия. Бъдете прецизни в посочения периос да не ходите на тренировки или прекалени претоварвания , водещи до червени лицеви петна, както и да не подлагате кожата си на всякакви процедури с топлина сауна, парна баня.

– дарете си трайни ефекти – както говорихме, получаването на устойчиви ефекти от дейността по мезотерапия силно се влияе от индивидуалните ви активности и нрави. Продължаването на реакцията на/ действието на мезотерапията е силно обвързано със следенето на определени диети, опазването на физическа активност и задаължително стриктен здрав живот. За да разберете повече по отношение на най-добрите съвети след извършване на практиката по мезотерапия, се обърнете към вашия специалист.

Разновидности мезотерапия 5
Разновидности мезотерапия

Основни въпроси относно мезотерапията

За финал ще приключим и с най-редовно питани въпроси за мезотерапията, които най-често чуваме от всички наши клиенти. Чуденията засягат същността на процедурата по мезотерапия, неочакваните реакции и риска за нейното прилагане , също и същините на използваните в нея полезни вещества. Информирайте се в веднага събраната информация, която трябва да знаете за мезотерапията.

Типове мезотерапия 6
Типове мезотерапия

Каква функция изпълнява хиалуроновата киселина в мезотерапията?

Както няколко пъти вече казахме до този момент, заедно с всички важни вещества и витамини, в мезотерапията се използва и хиалуронова киселинна субстанция. Тази киселина се явява изключително чудесна алтернатива не единствено за мезотерапията, по същия начин и за всякакви други процедури в разкрасителната индустрия. Причините за това са много. За старт, киселината с хиалурон е категорично естествена субстанция, която се синтезира от нашето тяло при нормални условия. На всичкото отгоре тя притежава специални качества в посока на задържане на овлажняването на кожата, връщане на гъвкавостта ѝ и отлагане на състаряването. Вижте най-важните предимства на хиалуроновото вещество, които превръщат използването ѝ в мезотерапията така удобно за всеки човек:

1. Не е опасна за клиентите – хиалуронът се явява вещество, която се образува в телата ни. Това прави слагането ѝ заради мезотерапията напълно безобидно. Тази киселина се усвоява необикновено леко от нашето тяло и не причинява никакви тежки алергични реакции или нежелание ефекти. А защо всъщност е необходимо за клиента слагането на хиалуроново вещество с мезотерапия или други медицински процедури? Всъщност с всяка следваща година процесът на получаване на хиалуронова киселинна субстанция, за който споменахме, силно се редуцира. Това пречи на изгледа, еластичните способности и влажността на кожата. Даването на още хиалуронова киселина с помощта на мезотерапията е в помощ за пазене на младостта на кожата и лечение на всякакви кожни неприятности.

2. Моментални и ефикасни постижения – поставянето на хиалуронът в мезотерапията и разните козметични сеанси дава скоростни и полезни резултати за всеки клиент по отношение положението на неговата кожа. Съответните бързи и ефикасни резултати се случват при най-различни използвания на хиалуроновата киселина в тази посока. Независимо дали става дума за пълно възстановяване на кожата, нейното по-добро овлажняване или пък отстраняване на всякакви бръчици, хиалуроновото вещество ще бъде полезна. Именно тези свойства на хиалуроновата киселина я превръщат в желана и използвана в сеансите по мезотерапия. Бъдете сигурни, че мезотерапията с хиалуронова киселинна субстанция ще ви достави бленуваните последствия и ще усъвършенства много цялостния изглед на всяка кожа.

3. Продължаване на положителния ефект – следващо особено ценно умение на хиалуроновата киселина, превръщащо я изключително идеална за мезотерапия и всички други козметични процедури. Доброто действие на хиалуроновото вещество по отношение на нашата кожа е валидна за осезаемо дълъг период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След завършването на този период, съвсем спокойно може да се извърши поредна сесия по мезотерапия или всяка друга процедура на козметиката със съдържание на хиалуронова киселинна субстанция, за да се запази силният и красив вид на нашата кожа.

4. Бързо и без болезненост слагане – за край, процесът по поставяне на киселината с хиалурон в нашия организъм е много прост и също без болка за хората. Чесо той се случва за максимум 15 минути. Независимо дали става въпрос за мезотерапия, попълване на бръчки или най-различни процедури с хиалуронова киселина, няма наличие на силна болка или нежелани усещания за човек. Както вече казахме, единствено може да получите чувство за едва доловино боцване или чувство за парене на въпросното място. Тези реакции доказано отшумяват своевременно след завършване на сесията.

С Мезотерапия ЕООД можете да бъдете изцяло спокойни за ефикасността и безопасността на реализираните манипулации по мезотерапия. Нашите професионалисти са притежатели на висока квалификация и богат опит в този бранш, а използваните изделия за мезотерапията, са изключително от най-високо качество. Доверете се на Мезотерапия ЕООД и ще получите идеални следствия по отношение на привлекателния и хармоничен изглед на кожата ви!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Повече за  мезотерапия 7
Повече за мезотерапия
Най-добрите оферти за мезотерапия 8
Най-добрите оферти за мезотерапия
Изберете мезотерапия 9
Изберете мезотерапия

Как да разпознаем положителните страни на мезотерапията?
Какви са противопоказанията за излагане на мезотерапия?
Има ли заплаха от формиране на неочаквани реакции от мезотерапията?
Как е възникнала мезотерапията
Мезотерапия – какво ще ви посъветваме
Основни въпроси относно мезотерапията
Каква функция изпълнява хиалуроновата киселина в мезотерапията?

Leave a Reply