Съвети при търсенето на винтоверт

Съвети при търсенето на винтоверт

Винтовертът е инструмент , който е много потребен и употребяван в нашето съвремие . Винтоверът се използва обикновено с цел завинтване и развиване на болтове или пробиване на дупки в точно определена плоскост. Има вероятност винтоверт да Ви потрябва както при ремонта у дома – ако сте дърводелец например , така и за извършване на някои значително по-приложими задачи у дома , като поставяне на платна , сглобяване на рафтове и т.н. . В следващите редове ще Ви споделим малко повече за различните модели винтоверти, както и за нормите при избора на нужния Ви модел от тази категория . В допълнение , ще разберете защо пазаруването на винтоверти от Etools.bg е възможно най-сполучливата покупка за Вас.

Ако Ви трябва винтоверти за професионално приложение спрете се на най-доброто на пазара

Ако Ви трябва винтоверт за професионална работа , неговите отличителни черти, добро изпълнение и изрядност при работа са дори още по-важни . По принцип моделите винтоверти, нужни за приложение в извършвани от професионалист ремонтни процеси , се различават от тези , които се употребяват за домашни цели спрямо няколко важни точки . Техните волтажи , например, започват от 18 V и по-мощни. Капацитетът на батерията пък е необходимо да бъде не по-малко от 4 или 5 часа, за да може да бъде извършван нормално процесът на работа, без да се стига до спирането му за ново захранване.

Информация за винтоверт 1
Информация за винтоверт

Винтоверти – критерии за подбор

Освен асортимента на винтоверта, съществуват още няколко характеристики, на които ползвателите акцентират , когато търсят подобен уред за ремонта у дома или дърводелски цели . Конкретните специфики са свързани с батериите на винтоверта, неговото движение или скорости на приложение , както и някои второстепенни роли и екстри . Ето какво Ви е нужно да знаете за всеки точно определен от назованите характеристики .

Необходимо е да знаете с какви батерии работи винтоверта

Батерии – батериите имат много голяма дейност при подбора на точно определен артикул от подкатегория „Винтоверти“. Първо се гледа броят на батериите. Разбираемо винтовертите с две батерии са много по-удобни и позволяват с тях да се работи по-дълго време , преди да се стигне до ново зареждане . Именно заради това нужно е и капацитетът на конкретната батерия, като тези с по-големи капацитети са за предпочитане . Зареждането или волтажа на една батерия пък се определя от броя на клетките в батерийния пакет . Един клетъчен елемент се измерва на 3,6 V , така че с толкова се увеличава общият волтаж при всяка понтатъшна прибавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Вземете винтоверт 2
Вземете винтоверт

Ударните винтовери – най-необходимият съветник на добрия майстор

Ударни винтоверти – различното при тях е, че се използват главно за работа с професионална цел . Ударните винтоверти не притежават контролер за въртящия етап, но в допълнение на това имат много по-голям максимален въртящ етап, достигащ до нива около 900 Nm . С помощта на ударните винтоверти отвъртането и завиването на по-значителни и продълговати болтове става още по-бърз и безпроблемен процес . Това става чрез специалния ударен механизъм , нанасящ удари встрани, наречен още тангенциален удар. Не е редно да се бърка с „Ударния режим“ при широко разпространените акумулаторни винтоверти, който прилича на този на дрелката – с посока напред назад, осигуряващ условие на винтоверта да пробива неголеми пролуки в итонг и бетон .

Бушонът на мотора е спомагателната характеристика на винтоверта

Бушон на мотора – това е една от допълнителните функции или екстри , които притежават най-ефективните типа акумулаторни винтоверти. За како се използва електронната защита на мотора? Първостепенната й функция е да пази мотора на акумулаторния винтоверт от преработване в етапа на експлотация . Благодарение на електронната защита на мотора се обезпечава запазване на доброто положение на уреда и по-дългата му употреба във времевия период.

Оферти за винтоверт 3
Оферти за винтоверт

Винтоверите за професионална работа имат допълнителни преумущества

Сред останалите помощни преимущества и бонус функции на качествените типа винтоверти за работни цели могат да бъдат причислени бързите зарядни за приблизително половин час, металните патронници и безчетковите двигатели. Най-предпочитаните и търсени на пазара уреда от тази подкатегория са от брандовете Bosch, DeWalt и Makita.

Професионалните винтоверти са по-ефикасни от винтовертите за домашно приложение

Винтовертите за професионално приложение често са и с по-високи мощности в сравнение със стандартните такива. Определените мощности се нареждат в диапазона 60–70 нанометъра, докато при артикулите , приложими вкъщи, са между двадесет и 30 Nm . Най-приложимите батерии са литиево-йонните, които осигуряват повече удобство при работа . Литиево – йонните батерии могат да бъдат зареждани в най-удобния за Вас момент , като няма да е нужно да стигате до падането им до краен предел, за да извършите таково захранване.

Скоростта на винтоверта също много важна

Скорост – скоростта на приложение на винтовертите се характеризира от въртящия момент. По-качествените типа винтоверти дават възможност за включване на два различни оборота, спрямо определената задача или цел . Обикновено първата скорост на тези винтоверти се използва за по-големи и разбираемо нелесни за завинтване рапидки. От друга страна , втората скорост е предназначена за не толкова големи болтове . При нея се постига голям брой обороти в минута и разбираемо скоростно и лесно завъртване на въпросните болтове .

Най-добрите оферти за винтоверт 4
Най-добрите оферти за винтоверт

Предоставяме помощ и съдействие при намирането на винтоверт

Помощ и съдействие – екипът има желание да Ви помогне с всичко, от което се нуждаете в процеса по подбор на най-подходящия за Вашите изисквания винтоверт. За Вас би било добре да се свържете с тях като позвъните на посочения по-долу телефонен номер или имейл , и да се сдобиете със съвети и актуални сведения относно предпочитаните от Вас модели от раздел „Винтоверти“.

Прегледайте и останалите ни услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Вземете винтоверт 5
Вземете винтоверт
Разнообразие от винтоверт 6
Разнообразие от винтоверт
Изберете винтоверт 7
Изберете винтоверт
Вижте каталога ни с винтоверт 8
Вижте каталога ни с винтоверт
Типове винтоверт 9
Типове винтоверт

Ако Ви трябва винтоверти за професионално приложение спрете се на най-доброто на пазара
Винтоверти – критерии за подбор
Необходимо е да знаете с какви батерии работи винтоверта
Ударните винтовери – най-необходимият съветник на добрия майстор
Бушонът на мотора е спомагателната характеристика на винтоверта
Винтоверите за професионална работа имат допълнителни преумущества
Професионалните винтоверти са по-ефикасни от винтовертите за домашно приложение
Скоростта на винтоверта също много важна
Предоставяме помощ и съдействие при намирането на винтоверт

Leave a Reply