Възвръщане на сияйния вид на епидермиса и дермата ,използвайки микронидлинг терапия

Възвръщане на сияйния вид на епидермиса и дермата ,използвайки микронидлинг терапия

Цялостното подобряване на визията на кожната тъкан в настоящето е възможно при пълна липса на хирургична намеса – микронидлинг процедурите са нашето специално предложение за вас. микронидлинг режимът представлява в най-ниска степен проникващ лек за отстраняване на недостатъците от лицевия овал , като намалява врязалите се фини линии и бръчки , чрез активиране на възобновителните реакции при кожата ,както и стимулиране на производството на колаген .

По какви причини микронидлинг практиката с ООД е безобидна?

Непосредствено след намесата е възможно зачервяване на обработения участък , обаче този белег се стопява след няколко часа . Микронидлинг терапията най-често не довежда до друг вид странични ефекти и освен това осъществява очаквано ценни резултати в всецялото възвръщане на младежкия вид на кожата . От голямо значение за безвредната микронидлинг процедура е класът на експлоатираните апарати . В медицински център ООД ние влагаме доверието си в ООД – удостоверен професионален апарат за микронидлинг интервенция , отговарящ на строгите критерии на Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ . Изпитана и обезпечено действаща, микронидлинг терапията ООД е безвредна за здравния статус на пациента и представлява доверен път към възстановяване на свежия вид на кожната повърхност.

При неспазване на наставленията на консултанта по дерматология с края на микронидлинг интервенцията биха могли да се зародят по-бавно изчезващи порозовявания и подутини . В случай че видите някакво следствие, което ви смущава , мигновено се свържете със своя лекар .

Качествен микронидлинг 1
Качествен микронидлинг

На кого подхожда микронидлинг процедурата ?

Радиовълнистата микронидлинг интервенция с ООД постига изумителни резултати при, както изложихме по-горе, всеки тип кожа ,а освен това и се доказа като удачна при почти всички възрастови групи . Използва се при разположени на повърхността дири от себумно възпаление , процедиращо гнойно възпаление , разкрити дупки , слаби вдълбани резки, петна ,а също и състарена кожна обвивка . С помощта на тази методология се изпълва обема на кожата , неправилната покривка се заглажда , а повърхността е предпазена .

Позитивите на ООД микронидлинг

Радиовълнистата микронидлинг интервенция се е доказала като новаторски способ за целокупно възвръщане на младежкия вид на кожната тъкан . Измежду най-силните позитиви стои фактът , че може да се използва не ограничено до проблемите на лицето , но освен всичко и за повлияване на козметични дефекти в останалите части на плътта . Със съдействието на микронидлинг намесата кожата в третираната област добива вид на гъвкава, богата на влага и бляскава . Методологията бива мигновена , в минимална степен дискомфортна и без възстановителен период . Мястото се обработва с локална упойка ,наподобяваща крем , която се нанася двадесет минути до половин час по-рано от старта на микронидлинг третирането и осигурява възможно най-голям комфортен престой.

Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 2
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг

Как функционира ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг съдържа употребата на LED лъчения в синьо и червено . Синьото лъчение отстранява микробактерията , причиняваща гнойно замърсяване ,съпровождащи акнето, а червеното излъчване съдейства на клетките да възпроизвеждат колагенов белтък , което подобрява плътността и цвета на кожната повърхност. Чрез своя минимално инванзивен подход , микронидлинг практиката не е свързана с дискомфортен усет .

Колко манипулации са необходими и след колко време се вижда резултат при микронидлинг?

Микронидлинг намесата носи популярността на една от най-неизменните във времето терапии на кожната обвивка. Нейното действие може да се забелязва до една година . Ефектите от микронидлинга се виждат с просто око веднага след стартовата процедура , като освен това за възможно най-добри резултати напътстваме да се приложат 3 или 4 намеси в съответствие със здравния статус на кожата ви . Радиовълнистата микронидлинг манипулация с ООД би могла да се вкара в употреба без значение от периода от годината.

Продължителността на микронидлинг манипулацията се колебае между трийсет-четиридесет минути ,а веднага след нея ще можете отново да се насочите безпроблемно към належащите си ангажименти.

Вземете микронидлинг 3
Вземете микронидлинг

Какво трябва да знаем преди да започнем микронидлинг терапията ?

Микронидлинг процедурата не е желателно да се прилага при :

– носещи бебе и жени с активна кърма

– заболели от проблемна имунна система

– възпалена кожна тъкан

Как да предотвратим появата на странични действия след микронидлинга?

С приключването на работещата на високи честоти микронидлинг терапия е необходимо да съблюдавате съветите на вашия специалист по кожни заболявания , за да осигурите максимален завършек и освен това да избегнете нежелани странични реакции .

При неразумно третиране на кожната обвивка след микронидлинг е допустимо да се усетят нежелани ефекти . За да ги избегнете , ние от ООД даваме следните указания:

– Да се отхвърлят всички силни почистващи препарати

– Да се предпазва от изпичането под жарко слънце

– двадесет и четири часа след финала на манипулацията да не се слага грим и козметични продукти, освен в случай че вашият дерматологичен специалист не ви е посъветвал различни

– Вечерта след манипулацията се допуска да се влага в кожата нищо повече от серумна течност

– Да не се полагат физически усилия в насрочения ден за процедурата

– Да не се подлага на разтривки, парни бани и сауни между пет и седем дни след микронидлинга

– Има шанс в зоната да изникнат гнойни възпаления , които ще отпаднат от пет до седем дни след микронидлинг намесата

– При наличието на явление , което Ви тревожи в период от 2-3 денонощия след терапията и смятате , че причината е процедурата, моля, обърнете се към нас

Разгледайте повече за   микронидлинг 4
Разгледайте повече за микронидлинг

Какво всъщност е ООД микронидлинг?

Смайващите реакции , които новаторската микронидлинг процедура – ООД постига , са гарантирани от многорежимното действие на устройството , който съчетава микронидлинг с радиочестотно излъчване и LED светлина . ООД тушира фините вдлъбнатини и криви по кожната повърхност , забележимо я прави мека и еластична и възстановява, стеснява дупките ,а също така и премахва остатъците от гнойни пъпки , активно акне и някои видове пигментирани участъци . Микронидлингът представлява неоперативна възстановителна процедура , което е равносилно на това , че при тази процедура отсъства намеса на хирурзи ,както и редовните проблеми .

Смело напред към микронидлинга! На момента !

Потърсете час за прием при дерматологичен специалист от ООД и се осведомете по всички онези запитвания , които ви касаят . Понякога предварителният разговор със специалист с нужното образование и опит е определящ при взимането на избор . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Най-добрите оферти за микронидлинг 5
Най-добрите оферти за микронидлинг
Най-добрите оферти за микронидлинг 6
Най-добрите оферти за микронидлинг
Качествен микронидлинг 7
Качествен микронидлинг
Изберете нашите предложения за микронидлинг 8
Изберете нашите предложения за микронидлинг
Изключително добър микронидлинг 9
Изключително добър микронидлинг
Вземете микронидлинг 10
Вземете микронидлинг

По какви причини микронидлинг практиката с ООД е безобидна?
На кого подхожда микронидлинг процедурата ?
Позитивите на ООД микронидлинг
Как функционира ООД микронидлинг?
Колко манипулации са необходими и след колко време се вижда резултат при микронидлинг?
Какво трябва да знаем преди да започнем микронидлинг терапията ?
Как да предотвратим появата на странични действия след микронидлинга?
Какво всъщност е ООД микронидлинг?
Смело напред към микронидлинга! На момента !

One comment

Leave a Reply